Keuken

Vers en kwaliteit. Dat zijn de uitgangspunten bij de bereiding van de buffetten, diners, lunches, hapjes, etc. Vrijwel alle gerechten worden vers bereid in onze eigen ruime professionele keuken. Zo selecteren wij zorgvuldig (verse) vis, komen kipproducten voornamelijk van een lokale poelier en doen we onze inkoop altijd speciaal voor uw partij zodat de ingredienten de topkwaliteit en versheid hebben die wij u willen serveren.

Zakelijke voorzieningen

Voor uw vergadering, presentatie of personeelsfeest kunnen wij u een arrangement op maat bieden. Indien gewenst kunt u beschikken over een internetaansluiting en draadloze microfoon. Via een externe partner kunnen wij andere professionele audio- en/of videoapparatuur voor u huren.

Geluid

Onze zaal is voorzien van een recent vernieuwde professionele geluidsinstallatie van QSC. Deze kan worden gebruikt als (achtergrond-)muziek of als aanvulling voor de optredende artiesten. Er is muziek voor alle genres te vinden in ons uitgebreide digitale muziekarchief.

Personeel

Ons zeer ervaren team van part-time medewerkers staat voor u klaar en zorgt voor een uitstekend verzorgd feest geheel conform uw wensen. Aangezien wij veelal een beroep doen op een vaste groep invalkrachten garanderen wij een professionele bediening die de sfeer van uw feest goed aanvoelt.